Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πως θα επιλέξετε την κατάλληλη μπρονζέ πούδρα!!!!!!!!!!


Μπρονζέ πούδρες: Το must του καλοκαιριού


Γεια σας φίλες μου σε αυτό το post θα αναφερθώ πώς θα επιλέξετε την κατάλληλη  μπρονζέ πούδρα. Οι μπρονζέ πούδρες σε μορφή κόμπακτ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το πρόσωπο ή σε ορισμένες ζώνες (μέτωπο, μύτη, ζυγωματικά) για να δώσουν στο δέρμα φυσικό χρώμα.

Πώς θα επιλέξετε την κατάλληλη:
Για τέλειο αποτέλεσμα φροντίστε να είναι ματ και η απόχρωσή της δύο τόνους πιο σκούρα από εκείνη της επιδερμίδας σας. Οι ιριδίζουσες μπρονζέ πούδρες είναι περισσότερο κατάλληλες για ήδη μαυρισμένα δέρματα.


Πώς θα την εφαρμόσετε:
Πάνω από την κρέμα ημέρας. Φροντίστε μόνο να την αφήσετε πρώτα να απορροφηθεί καλά ώστε να μη δημιουργηθούν διχρωμίες. Στη συνέχεια πάρτε λίγη πούδρα με ένα φαρδύ πινέλο και απλώστε τη σε όλο το πρόσωπο με μικρές οριζόντιες κινήσεις, ξεκινώντας από το μέτωπο και συνεχίζοντας προς το κέντρο του προσώπου. Επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεται για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Προσέξτε μόνο να είναι φωτεινό, αλλά όχι υπερβολικό. Ολοκληρώστε... καλύπτοντας με ένα λεπτό στρώμα πούδρας το ντεκολτέ.
Tips Χρησιμοποιήστε την επίσης σαν ρουζ για να δημιουργήσετε τα απαραίτητα κοψίματα στα ζυγωματικά ή περάστε την πάνω από τα χείλη σας πριν από το κραγιόν ή το λιπ γκλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου