Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Cherry box Σεπτεμβριου


Γεια σας

Κατέφτασε  επιτέλους στην πόρτα μου & το δικό μου κουτάκι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το κουτάκι από την εταιρεία Cherry box. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω από την αυτή την εταιρεία & μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ καλό κουτί που σίγουρα αξίζει τα χρήματα που έδωσα.

Το Cherry box λοιπόν έρχεται για να μας αναζωογονήσει μετά τις διακοπές –«Όπως λέει» & το χαρτάκι που περιλαμβάνει μέσα στο κουτί . Αρωματισμένο με το μεθυστικό body splash Phaedra που υπόσχεται φροντίδα & ενυδάτωση της επιδερμίδας μας , περιποίηση των ταλαιπωρημένων από τον ήλιο μαλλιών μας , & με ένα υπέροχο χρώμα να βάψουμε τα νύχια μας.

Αυτό το υπέροχο κουτάκι μπορείς να το βρεις  www.cherrybox.gr

Αυτά !!!!! Πάμε να δούμε τώρα αναλυτικά τι περιέχει το δικό μου “Back to the city

Kyana-Σαμπουάν με Argan oil 250ml. / 10,00€
Ιδανικό σαμπουάν αναδόμησης για μετά το καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!!
Περιέχει λάδι Argan που μεταφέρει ενυδατικές & προστατευτικές ιδιότητες στα μαλλιά. Χαρίζει λάμψη & ζωντάνια. Έχει πολύ ωραία έντονη μυρωδιά!!!!!!!!!!

 
 
 
Arcaya – Αμπούλα Υαλουρονικού Οξέως 10 αμπούλες χ 2ml / 34,00€
Έρχεται να προσφέρει στην επιδερμίδα εντατική ενυδάτωση , λείανση , ξεκούραστη όψη ακόμη & γέμισμα λεπτών γραμμών. Όντως προσφέρει όλα αυτά που υπόσχεται αλλά πρέπει να ακολουθήσεις όλη την αγωγή για να δεις αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!

 
 
 
 
Cosart Cosmetics – Μηχανικό Eyeliner / 9,80€
Αυτό το εκπληκτικό αδιάβροχο μολύβι ματιών είναι κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια, πολύ σημαντικό. Μπορείς να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ κι αυτό μένει σταθερό. Έχει πολύ έντονο μαύρο χρώμα & είναι απαλό. Δεν σπάει & δεν χρειάζεται ξύσιμο. Το έβαλα στην λίστα μου να ψάξω να βρω & τα 31 υπέροχα χρώματα που διατίθεται!!!!!!!!!!!!!!!!

Elixir London – Βερνίκι Νυχιών #26
Γυαλιστερό βερνίκι με μεγάλη διάρκεια & εξαιρετικό αποτέλεσμα! Κυκλοφορεί σε περισσότερες από 100αποχρώσεις. Πολύ καλό βερνίκι μπήκε είδη αυτό το προϊόν στα αγαπημένα μου!!!!!!!!!!!!!!

 
 
 
 
Forever – Hand Sterilizer με Aloe vera & Μέλι. 59ml / 3,89€
Το όπλο σου ενάντια στα μικρόβια !!!!!!!!!!!!!! Υπέροχο άρωμα !!!!!!!!!!!!! μικρή συσκευασία για να χωράει στην τσάντα σου. Προστατεύει & περιποείται τα χέρια χάρη στις ευεργητικές ιδιότητες του μελιού & τις αυθεντικής Aloe vera.
 

Black African Soap 200gr / 6,80€
Μαύρο σαπούνι Αφρικής!!!!!!!!!!!! Περιέχει φυσικά συστατικά βούτυρο καριτέ , λάδι καρύδας , φοινικέλαιο & βούτυρο κακάο. Είναι κατάλληλο για πρόσωπο & σώμα για όλους τους τύπους δέρματος. Εξαφανίζει τους ερεθισμούς , αφαιρεί το μακιγιάζ & έχει αντιγηραντική δράση . Μπήκε είδη κι ‘ αυτό στα αγαπημένα μου !!!!!!!!!!!!!!

 
Όλα τα προϊόντα ήταν χρήσιμα & αξιόλογα. Σε καμία περίπτωση δεν μετάνιωσα για την αγορά μου.

Είδη έχω παραγγείλη & το κουτάκι Οκτωβρίου!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά λοιπόν από μένα. Εσάς πως σας φάνηκε το κουτάκι μου ? Εσείς πήρατε κάποιο συνδρομητικό κουτάκι αυτό το μηνά?

Έως το επόμενο post να ‘στε καλά !!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Beauty Test Box Σεπτεμβρίου


Παραμυθένιο κόκκινο κουτάκι

Γεια σας!!!!!!!!

Έφτασε & το δικό μου παραμυθένιο κόκκινο κουτάκι από την εταιρεία Beauty Test Box !!!!!!!!
«Βρήκα το γυάλινο γοβάκι» Βρήκα & τον πρίγκιπα μου !!!!!!!

Αυτό το μήνα έκρυβε πολύτιμους θησαυρούς το κόκκινο κουτάκι μου !!!!!!!! Το ένα καλύτερο απ’ το άλλο.
Λίγο ταλαιπωρήθηκα μέχρι να κάνω την παραγγελία μου , λογικό είναι με τόσο ωραία πράγματα, για άλλη μια φορά το Beauty Test Box  έκανε το θαύμα του !!!!!!!!!!!!!!!!
Στάθηκα τυχερή που πρόλαβα να παραγγείλω χάρη στην βοήθεια από τις κοπέλες που εργάζονται εκεί. Μπράβο για την άψογη εξυπηρέτηση , αυτό δείχνει πόσο καλοί επαγγελματίες είστε.
Θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά για την βοήθεια τους. Είστε γλυκύτατες.!!!!!!!!!!!!!!!
Το κουτάκι μου αυτό το μήνα περιέχει τους εξής θησαυρούς.!!!!!!!!

Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου Panthenols 50ml.
Κρέμα προσώπου με 24ωρη προστασία, ειδικά μελετημένη σύνθεση με λάδι αβησσυνίας , πανθενόλη , βιταμίνη Ε & φυτικά εκχυλίσματα. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση & παρέχει ενισχυμένη αντιγηραντική δράση. Έχει δείκτη προστασίας spf15. Το σημαντικότερο δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα . Δεν έχει parabens.

Μονή σκιά ματιών Bourjois
Πολύ όμορφη πρακτική συσκευασία. Με πανοραμικό καθρέφτη. Έχει μεγάλη διάρκεια & υψηλή ποιότητα, μπορεί να εφαρμοστεί με όποια ένταση επιθυμούμε η απόχρωση της 02 maxi blanc. Την λάτρεψα!!!!!!!!!!!!!

Κραγιόν Aden Cosmetics
Έχει απίστευτο χρώμα , χαρίζει ενυδάτωση, έχει απαλή σύνθεση & είναι αντιαλλεργικό για καθημερινή χρήση.

Χειροποίητες εκπλήξεις από τη Lady Marian.
Χειροποίητες εκπλήξεις  που κάνουν την εμφάνιση σου μοναδική!!!!!!!!!!!!!!!! «Η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοράς βαρετά κοσμήματα»

Χειροποίητο φυσικό σαπούνι σώματος Ast Products
«Σαπουνάκι – Γοβάκι» Φυσικό σαπούνι σώματος εμπλουτισμένο με αγνό λάδι Αβοκάντο πλούσιο σε βιταμίνη Ε με βάση τη γλυκερίνη.
Φροντίζει & περιποιείται την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Δεν έχει parabens & δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα . Είναι τόσο όμορφο που δεν μου πάει να το χρησιμοποιήσω.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άρωμα Mood από την Golden Rose 20 ml.
Πρακτική συσκευασία για να το έχεις μαζί σου & να ανανεώνεις κατά την διάρκεια της ημέρας . Αρώματα τις Golden Rose παιχνιδιάρικα , λουλουδάτα , πικάντικα , για να επιλέξεις ανάλογα με την διάθεση σου & το στυλ σου.

Δεν συμφωνείτε ότι όλα είναι υπέροχα !!!!!!!!!

Εσείς πήρατε κάποιο συνδρομητικό κουτάκι αυτό το μήνα ?

Αυτά τα υπέροχα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα www.beautytestbox.com

Ως το επόμενο post να ‘στε καλά & να προσέχετε τον εαυτό σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Κερδίστε 50-72% ΕΠΙΠΛΕΟΝ σε προϊόντα Ανίκ Γκουτάλ, Κριστιάν Ντιόρ, Κλινίκ, Τζόναθαν Πρόντακτ, Σισέιντο & Σιού Ντεβίτ - 24 ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ! Αγοράστε >http://strawberrynet.com/p/h7
Tο video  ανάμεσα στα 25 καλύτερα του κόσμου, για να μπούμε στην δεκάδα... ΒΟΗΘΗΣΤΕ !!!

Για να μας κάνετε LIKE πατήστε στο παρακάτω LINK https://www.facebook.com/lrworld/app_222085271144539.
Μετά πατήστε πάνω στο video μας, με τίτλο Daily routine (GR), αυτό θα αρχίζει να παίζει στο πάνω μέρος της οθόνης και εκεί πατήστε Like (το κουμπί είναι ακριβώς κάτω από το video)