Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Φτιάξτε το δικό σας ρουζ!!!!!!!!!!!!!!!


Δημιουργήστε  το δικό σας ρουζ!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχει πιο όμορφο από το να δημιουργείτε μόνες σας, τα καλλυντικά σας.

Φτιάχνοντας το δικό σας ρουζ μόνο με 2 υλικά που σίγουρα έχετε στο σπίτι σας.
 
Για να φτιάξετε το δικό σας ρουζ πρέπει να έχετε:

v  1 μπολ,

v  κανέλα σκόνη ,

v  & πούδρα για τα μώρα ή ταλκ.

 Ρίχνουμε 2 κουταλιές τις σούπας πούδρα για τα μωρά & μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα τ΄ ανακατεύουμε τόσο καλά ώστε τα υλικά μας να γίνουν ένα.
 
Τώρα αν θέλετε το ρουζ σας πιο σκούρο προσθέστε παραπάνω κανέλα.

Για να το κάνετε πιο ανοιχτό αφαιρέστε λίγη κανέλα.

 

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Glowbox!!!!!!!!!!!!!! Ιούλιος


Ένα κουτί γεμάτο εκπλήξεις ομορφιάς ……….. κάθε μήνα στην πόρτα σου.
Είναι το πρώτο κουτάκι που παραλαμβάνω από την συγκεκριμένη εταιρεία. Μπορώ να πω ότι μου κέρδισε τις εντυπώσεις από την αρχή, τόσο από την ταχύτατη εξυπηρέτηση αλλά & από τα προϊόντα που είχε μέσα. Ανοίγοντας το κουτάκι έχει μια υπέροχη μυρωδιά. Ας περάσουμε να δούμε τι έχει μέσα το δικό μου glowbox.
Περιλαμβάνει 7 προϊόντα, ένα φακελάκι Conditioner σώματος Nivea. Ένα κουπόνι με την αγορά προϊόντος σώματος Nivea. Τον κατάλογο της Bioderma.



AHAVA / MINERAL HAND CREAM 30ML
Κρέμα χεριών πλούσια σε ενυδάτωση , μαλακώνει τα χέρια & αφήνει ένα ωραίο άρωμα γιασεμιού. Δεν θα πρέπει να λείπει πότε από την τσάντα.


BIODERMA / SENSIBIO H20 100ML
Πολύ βολική συσκευασία για το νεσεσέρ. Μαγικό νερό καθαρισμού κατάλληλο για ντεμακιγιάζ, τονωτικό, άοσμο & ειδικά σχεδιασμένο για τις ευαίσθητές επιδερμίδες.


ERRE DUE / EXCLUSIVE NAIL LACQUER
Exclusive 241 πορτοκαλί απόχρωση. Η εφαρμογή του γίνεται πολύ απλά & εύκολα χάρη στο βουρτσάκι που βοηθάει να απλωθεί στην βάση του νυχιού με μια στρώση, αρκετά πλατύ & βολικό. Έχει μεγάλη διάρκεια & τέλεια κάλυψη.
 
 
FRESH LINE / TERPSICHRE SHAMPOO 75ML
 Σαμπουάν δημιουργημένο με μια ελληνική παραδοσιακή συνταγή πορτοκάλι , μανταρίνι , κίτρο, δάφνη, λεμόνι , φασκόμηλο, τσουκνίδα , άνθος πορτοκαλιάς, ξύδι & D-Panthenol. Απλά υπέροχο.
 
MONOI TIKI TAHITI/ TIARESOAP
Monoi Tiki Tahiti δεν είναι απλό σαπούνι είναι ένα προϊόν που θα σου γίνει εμμονή διότι περικλείει το μυστικό ομορφιάς από την Πολυνησία.
Λάδι καρύδας & γαρδένιας Ταϊτής, έχουν ενωθεί με φυσικό τρόπο που προσφέρει ενυδάτωση & άρωμα που θα σε μαγέψει.
NIVEA / HAWAIIAN FLOWER 50ML
Το αφροντούς Nivea μυρίζει φρεσκάδα & καλοκαίρι. Σε αναζωογονεί με το υπέροχο άρωμα του χαβανέζικου λουλουδιού Frangipani. Ακόμα προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα χάρη στις πέρλες ελαίων.

NIVEA /STRESS PROTECT 25ML
Το αποσμητικό roll on Nivea ότι πρέπει για το τσαντάκι των διακοπών. Έχει ενεργά συστατικά & σύμπλεγμα ψευδάργυρων που υπόσχεται φρέσκια, δροσερή & μοσχοβολιστή επιδερμίδα.

.
 
Αυτά ήταν λοιπόν τα προϊόντα του πρώτου glowbox μου. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
Πείτε μου την γνώμη σας στα σχόλια.
Εγώ πάντως περιμένω να παραγγείλω & τον επόμενο μήνα.
Μέχρι το επόμενο post να προσέχετε & να φροντίζετε τον εαυτό σας.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Κουτάκι Beauty Test Box Ιουλίου


Γεια σας φίλες μου πριν λίγες μέρες παρέλαβα τo κουτάκι από την εταιρεία BeautyTestBox .
Αυτό το κουτάκι έρχεται μια φορά το μήνα, σπίτι σου, γεμάτο προϊόντα . Το παραγγέλνεις από το site τους και πληρώνεις μια συνδρομή.
Μερικά μπορεί να είναι δείγματα όπου τα δοκιμάζεις & μετά τα αγοράζεις από το e-shop τους. Συμπληρώνεις ένα ερωτηματολόγιο & τα προϊόντα που έρχονται είναι σύμφωνα με τις ανάγκες σου . Το δικό μου κουτάκι είχε μέσα 6 προϊόντα & το βραχιολάκι.


Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχει μέσα το κάθε κουτάκι.



Ανοίγωντας το κουτί βρήκα ένα φακελάκι όπου μέσα είχε ένα όμορφο βραχιολάκι σε τυρκουάζ – χρυσό χρώμα , ένα κατάλογο με τα προϊόντα που βρίσκονται μέσα στο κουτί & κάποιες πληροφορίες για το κάθε ένα προϊόν.


  • Strawberyy & Cream soap Oriflame
Κρεμώδες, αρωματικό σαπούνι για καθαρή & απαλή επιδερμίδα. Με ενυδατικές ιδιότητες. Αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και εξωτικό άρωμα της φράουλας .Ωραία μυρωδιά.

  • Eye contour Pirin Dream Replenishing 5ML
24ωρη αναπλαστική κρέμα ματιών για ηλικίες άνω των 27, όταν κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σημάδια πρόωρης γήρανσης. Μειώνει τις λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω απ’ τα μάτια. Βελτιώνει την τοπική κυκλοφορία. Φυτικό προϊόν , χωρίς parabens.
Η ύφη του είναι πολύ παχιά, πιστεύω να κάνει όσα αναφέρει.


  • Φυτικό Βάλσαμο Ημέρας Sans Soucis 30 ML
Ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος παρέχοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα, βαλσαμόρχοτου , λυκίσκου, φυσικό αντηλιακό φίλτρο και ιαματικό νερό απ’ τις πηγές Baden-Baden. Κατάλληλη για μικτά, ευαίσθητα και ξηρά δέρματα. Ωραία η υφή της και η μυρωδιά της αλλά είναι λιπαρή.


  • Hand Dream Cream Oriflame 30ML
Διατηρήστε τα χέρια σας απαλά και όμορφα με αυτή την αρωματική κρέμα χεριών. Εμπλουτισμένη με πιπεράτες φλοράλ νότες που καταπραϋνει και απαλύνει την επιδερμίδα των χεριών. Έχει ωραία μυρωδιά και απορροφάται γρήγορα.



  • Βάλσαμο φρεσκάδας GEHWOL 20 ML
Δροσιστική κρέμα για πόδια γεμάτα φρεσκάδα. Με βάση το λάδι ασιατικής μέντας, η κρέμα αυτή δρα καταπραϋντικά, ανακουφίζοντας τα κουρασμένα και φλογισμένα πόδια, αφήνοντας στο δέρμα μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς. Χρησιμοποιήστε την καθημερινά για να αποβάλετε την κόπωση στο τέλος της ημέρας. Απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.
Την συγκεκριμένη κρέμα την έχω ξαναχρησιμοποίηση και στο παρελθόν και είμαι πολύ ευχαριστημένη.



  • Body Lotion Slimming Formula Perfect Lady 10ML
Με καρνιτίνη, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και Guarana, συσφίγγει και βελτιώνει το περίγραμμα της σιλουέτας. Τονώνει την επιδερμίδα αποβάλλοντας τις τοξίνες της. Αποτελεί πρόληψη και αντιμετώπιση. Αρωματισμένο με αισθησιακό άρωμα σοκολάτας και τσίλι. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν το χρησιμοποίησα γιατί ήταν ληγμένο.



Απογοητεύτηκα λίγο διότι ένα προϊόν ήταν ληγμένο και περίμενα να έχει μέσα πολύ καλύτερα προϊόντα. Θα ήθελα πολύ να μάθω την δική σας εμπειρία από το κουτί BeautyTestbox.







Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Nivea bb cream!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ετοίμασα ένα post για την νέα bb cream 5 σε 1 από την nivea. Έχω αρκετές bb cream & σύντομα θα γράψω την άποψη μου & για τις υπόλοιπες.

 

H Nivea bb (blemish balm) cream είναι εμπλουτισμένη με μεταλλικά στοιχεία, προβιταμίνη Β5 και ελαφριά κάλυψη make up spf 10. Περιποιείται την επιδερμίδα του προσώπου με 5 δράσεις!

§  Χαρίζει στην επιδερμίδα ομοιόμορφη όψη και βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων.

§  Καλύπτει τις ατέλειες όπως κηλίδες, σημάδια κόπωσης, μαύρους κύκλους, πανάδες, κοκκινίλες και λεπτές γραμμές.

§  Φωτίζει την επιδερμίδα αναδεικνύοντας τον φυσικό της τόνο.

§  Απορροφάται γρήγορα, χαρίζει  ελαφριά ενυδάτωση.

§  Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και την πρόωρη γήρανση χάρη στο spf10.

§  Παρέχει εντατική ενυδάτωση, απαλύνει τις γραμμές και τις ρυτίδες ενώ βοηθά στην πρόληψη νέων ρυτίδων με προστασία UV.

Βγαίνει σε 2 αποχρώσεις, ανοιχτό & μεσαίο . Εγώ πήρα την ανοιχτή (light).

Η σύνθεση της είναι παρά πολύ καλή, η μυρωδιά της καταπληκτική , κάνει την επιδερμίδα μου ελαστική & την ενυδατώνει. Επιπλέον περιέχει  SPF10 σημαντικό για την καθημερινή χρήση. Περιέχει λίγο make up που όντως καλύπτει μικρό ατέλειες (κοκκινίλες από σπυράκια). Αφήνει μια μεταξένια υφή στο δέρμα. Το μόνο που με απογοήτευσε είναι το χρώμα της , εγώ πήρα την ανοιχτή απόχρωση & είναι σκούρα στο πρόσωπό μου.

 Άλλα την χρησιμοποιώ μαζί με ανοιχτόχρωμη πούδρα ή με ανοιχτό make up.
Η τιμή τις είναι πολύ καλή και οικονομική.

Μυστικά Ομορφιάς: Πως θα επιλέξετε την κατάλληλη μπρονζέ πούδρα!!!!!...

Μυστικά Ομορφιάς: Πως θα επιλέξετε την κατάλληλη μπρονζέ πούδρα!!!!!...: Μπρονζέ πούδρες: Το must του καλοκαιριού Γεια σας φίλες μου σε αυτό το post θα αναφερθώ π ώς θα επιλέξετε την κατάλληλη   μπρονζ...

Πως θα επιλέξετε την κατάλληλη μπρονζέ πούδρα!!!!!!!!!!


Μπρονζέ πούδρες: Το must του καλοκαιριού


Γεια σας φίλες μου σε αυτό το post θα αναφερθώ πώς θα επιλέξετε την κατάλληλη  μπρονζέ πούδρα. Οι μπρονζέ πούδρες σε μορφή κόμπακτ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το πρόσωπο ή σε ορισμένες ζώνες (μέτωπο, μύτη, ζυγωματικά) για να δώσουν στο δέρμα φυσικό χρώμα.

Πώς θα επιλέξετε την κατάλληλη:
Για τέλειο αποτέλεσμα φροντίστε να είναι ματ και η απόχρωσή της δύο τόνους πιο σκούρα από εκείνη της επιδερμίδας σας. Οι ιριδίζουσες μπρονζέ πούδρες είναι περισσότερο κατάλληλες για ήδη μαυρισμένα δέρματα.


Πώς θα την εφαρμόσετε:
Πάνω από την κρέμα ημέρας. Φροντίστε μόνο να την αφήσετε πρώτα να απορροφηθεί καλά ώστε να μη δημιουργηθούν διχρωμίες. Στη συνέχεια πάρτε λίγη πούδρα με ένα φαρδύ πινέλο και απλώστε τη σε όλο το πρόσωπο με μικρές οριζόντιες κινήσεις, ξεκινώντας από το μέτωπο και συνεχίζοντας προς το κέντρο του προσώπου. Επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεται για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Προσέξτε μόνο να είναι φωτεινό, αλλά όχι υπερβολικό. Ολοκληρώστε... καλύπτοντας με ένα λεπτό στρώμα πούδρας το ντεκολτέ.
Tips Χρησιμοποιήστε την επίσης σαν ρουζ για να δημιουργήσετε τα απαραίτητα κοψίματα στα ζυγωματικά ή περάστε την πάνω από τα χείλη σας πριν από το κραγιόν ή το λιπ γκλος.

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Μάσκα προσώπου μήλου


Μάσκα προσώπου μήλου για ενυδάτωση και λάμψη

Γεια σας φίλες μου σε αυτό το post θα αναφερθώ σε μια μάσκα προσώπου μήλου για ενυδάτωση και λάμψη. Όπως γνωρίζουμε όλες το μήλο περιέχει ένζυμα που αποδεσμεύουν όλα τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα αφήνοντας την λαμπερή και λεία. Έχει πλούσια θρεπτικά στοιχεία και βιταμίνες που συντελούν στην φυσική διέγερση του κολλαγόνου.
Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές μάσκες με το μήλο.
                  Για να τονώσουμε την επιδερμίδα μας
1.    Μάσκα για τόνωση : κόψτε και πολτοποιήστε ένα ολόκληρο μήλο και προσθέστε 2 κουταλιές ροδόνερο. Απλώστε το μείγμα σε πρόσωπο και λαιμό για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Στο τέλος βάλετε και την ενυδατική σας κρέμα
         Αν έχουμε σπυράκια στο πρόσωπό μας μπορούμε να κάνουμε μια μάσκα πάλι με μήλο.
2.   Μάσκα για ακμή : Βράστε ένα μήλο και έπειτα πολτοποιήστε το. Προσθέστε 2 κουταλιές άπαχο γιαούρτι φρέσκο και ανακατέψτε καλά. Απλώστε το μίγμα στο πρόσωπό σας  και στο λαιμό για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
           Άλλη μια ιδιότητα που έχει το μήλο για το έγκαυμα από τον ήλιο.
3.   Μάσκα για έγκαυμα από τον ήλιο : Βράστε και πολτοποιήστε ένα μήλο και αφήστε να πάρει την θερμοκρασία δωματίου. Προσθέστε λίγο μέλι και ανακατέψτε το μέχρι να γίνει μείγμα. Απλώστε σαν μάσκα στην περιοχή όπου έχει γίνει το έγκαυμα και αφήστε το να δράσει  για 20 λεπτά.
 

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Πρώτη Γνωριμία

Γεια σας!!!!!!!!!!! είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με το στήσιμο του blogger (Είχα ξανα προσπαθήσει αλλά δεν τα κατάφερα). Νομίζω ότι θα τα καταφέρω να δώσω στο blog μου μια ικανοποιητική μορφή. Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα από  αυτό το blog μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας και να σας δίνω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα και μαζί με τα δικά σας σχόλια θα έχουμε μια επικοινωνία.
Άντε καλή μου επιτυχία!!!!!!!

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Έλαιο Καρύδας για λάμψη!!!!

                                                            Έλαιο Καρύδας για λάμψη!!!!



Έχω ένα μικρό μυστικό!!!!!   Ομορφιά με ένα μόνο συστατικό .

 
Ένας πρώτης τάξεως καλλυντικό που φροντίζει για την λάμψη των μαλλιών και την θρέψη τις τρίχας.
Το τροπικό αυτό συστατικό που μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ομορφιάς και σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα . Τους θερινούς μήνες τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται και αφυδατώνονται από τα συχνά λουσίματα και την καθημερινή επαφή με τον ήλιο και την θάλασσα.
Η καλλυντική δύναμη του οφείλεται στα λιπαρά οξέα που περιέχει, τα οποία χάρη στην μικρή μοριακή δομή τους εισέρχονται εύκολα στην τρίχα χαρίζοντας της βαθιά ενυδάτωση, μεταξένια απαλότητα και λάμψη.
Χρησιμοποιήστε μια κουταλιά της σούπας έλαιο καρύδας σε νωπά μαλλιά σε όλο το μήκος και τις άκρες. Απλώστε το στις παλάμες σας, στριφογυρίστε και πιάστε όλα τα μαλλιά μαζί για περίπου δέκα λεπτά. στη συνέχεια λούστε κανονικά τα μαλλιά σας με σαμπουάν και χτενίστε απαλά.
Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά παρατηρώντας τη διαφορά στην υφή τους.
Λοιπόν βάλτε ένα μικρό μπουκαλάκι λάδι καρύδας στο νεσεσέρ σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!